Yrityssopimukset

Hoida kalustosi kuntoon!

Täyden palvelun Bosch autokorjaamosi Etelän Autohuolto Oy hoitaa ammattitaidolla kaikki autonne huollot ja korjaustyöt menopelisi merkistä tai iästä riippumatta. Vankkaa asiantuntemusta sekä alkuperäisiä, tai alkuperäisiä vastaavia varaosia käyttämällä uudenkin autosi takuu säilyy. Voit lisäksi saada kauttamme jopa 36 kk lisätakuun.

Helpota hallintoasi

Voitte tehdä kanssamme laskutussopimuksen kalustonne kunnossapidosta, jolloin kalustonne voi tuoda ja noutaa ketä vain työntekijöistänne ilman korttien tai käteisen rahan käyttöä.

Hyödynnä sijaisautojamme

Voimme tarjota teille vuokralle edullisesti paketti- tai henkilöauton kalustonne huollon ajaksi. Tämän avulla voitte joustavammin hoitaa välttämättömät työajonne vuokrakalustolla, kun omia työvälineitänne huolletaan.

Noutopalvelu

Voitte myös tarvittaessa sopia kalustonne noudosta huoltoon ja palautamme sen valmiina takaisin käyttöönne. Voimme myös katsastaa kalustonne puolestanne.

Varaamme vakio asentajat ja työnjohtajan yrityksenne kalustolle, jolloin asentajallamme on koko ajan tiedossa ajoneuvonne huolto / korjaushistoria. Työnjohdolla on tiedossa tällöin myös automaattisesti teidän kanssa sopimamme aikataulutus-, laskutus-, toimitustapa.

Kysy lisää yksilöllisestä palvelustamme yrityksellenne.

Yritys sopimukset voitte tiedustella seuraavilta henkilöiltä:

Ilkka Hangasmaa
020 735 2190
ilkka@etelanautohuolto.fi

Mikko Mäkelä
020 735 2191
mikko@etelanautohuolto.fi